До статей

Про котів

20 жовтня 2023

Засоби від глистів для котів та кішок
Засоби від глистів для котів та кішок

Засоби від глистів для котів та кішок

Лід вступ: У пошуках якісного та ефективного засобу від глистів для котів та кішок? Інтернет-магазин Petomnia пропонує гарний вибір зоотоварів високої якості, які дозволять піклуватися про домашніх улюбленців правильно та підтримувати їхнє здоровʼя на відмінному рівні.

Гельмінти – паразити, які активно розвиваються в кишківнику та інших органах домашніх улюбленців. Заразитися глистами можуть не тільки коти, які гуляють на вулиці постійно. Інфекція здатна уразити навіть домашніх котів, які ніколи у своєму житті не покидали будинок чи квартиру. Яйця гельмінтів можуть знаходитися будь-де: в наповнювачі котячого лотка, їжі (сире мʼясо, риба), воді, а також у повітрі.

Зараження глистами є дуже небезпечним для чотирилапих улюбленців, незалежно від віку, статі та породи. Особливо схильні до важких наслідків молоді та ослаблені особи, тваринки у поважному віці. Тому власникам хвостатиків важливо регулярно замовляти засіб від глистів для котів для профілактики паразитизму. Інтернет-магазин Petomnia пропонує величезне різноманіття ефективних засобів від гельмінтів за демократичною ціною. Всі препарати, що представлені в каталозі, повністю відповідають високим стандартам якості.

Асортимент засобів від глистів для кішок

Ефективні засоби від глистів для котів є правильною профілактикою гельмінтозу. Глистова інвазія призводить до того, що організм тварини одразу піддається різним видам атаки. Гельмінти, живлячись у кишківнику корисними речовинами з їжі кота, провокують небезпечні наслідки:

  • анемію;
  • порушення обміну речовин;
  • алергічні реакції;
  • зниження імунної функції організму хвостатика;
  • проблеми з апетитом (зниження або підвищення);
  • подразнення та сухість дерми;
  • випадіння шерсті.

Крім того, якщо не використовувати засіб від глистів для котів на регулярній основі, тваринка може зіткнутися з токсичним отруєнням. Наслідки життєдіяльності гельмінтів призводять до появи таких симптомів, як нудота, блювота, пронос, суттєве підвищення температури тіла, слабкість і, навіть, судоми. Така клінічна картина дуже схожа на вірусні та інфекційні хвороби, тому сучасні ефективні засоби від глистів для котів дозволять захистити домашнього улюбленця від сильної інтоксикації та ризику загибелі.

В нашому інтернет-магазині представлено великий вибір якісних препаратів для зміцнення здоровʼя домашнього улюбленця, тому купити засоби від глистів для котів можна онлайн без особливих проблем.

Коли потрібно придбати засіб від глистів для котів?

Використовувати засіб від глистів для котів потрібно регулярно, оскільки гельмінти можуть потрапляти до кишківника різними шляхами. Деякі різновиди паразитів проникають в організм тваринки з кровʼю, зосереджуючись на внутрішніх органах, мозку або, навіть, очах. Це може призвести до розвитку жовтяниці, ниркової недостатності, серцевих патологій, а також запалення головного мозку.

Якщо організм котів не може боротися з паразитами, чотирилапий улюбленець може дуже швидко загинути від виснаження, отруєння. Виключно своєчасне лікування та правильний підбір лікарського засобу проти гельмінтів для хвостатиків допоможе врятувати тваринку. Важливо памʼятати, що якщо у приміщенні є декілька домашніх улюбленців, паразити здатні вразити абсолютно всіх, незалежно від того, хто це – собаки та коти, кошенята та цуценята. Вагітна кішка може заразити глистами навіть своїх малюків в утробі, що може призвести до їхньої загибелі.

Щоб звести ризики загибелі тваринки через інтоксикацію організму до нуля, потрібно купити засоби від глистів для котів та провести профілактику гельмінтозу. Тільки ефективні препарати дозволять підтримувати імунітет домашнього улюбленця в ідеальному стані, допомогти організму боротися з паразитами, у разі потрапляння їх в організм, ефективно.

Купити та дати засіб від глистів для котів хвостатику потрібно тоді, коли проявляються такі ознаки паразитарної інфекції:

  1. збільшений живіт;
  2. тьмяна шерсть;
  3. поганий запах з пащі;
  4. наявність крові та личинок в калі тваринки;
  5. пожовтіння білків очей та слизових оболонок;
  6. свербіж;
  7. блювота;
  8. випадіння шерсті поруч з анальним отвором;
  9. кашель;
  10. закреп або діарея;
  11. гнійні виділення з носа та очей;
  12. слабкість мʼязів;
  13. стрімка втрата ваги;
  14. слинотеча.

При появі таких симптомів потрібно оперативно звернутися до ветеринара для проведення необхідних досліджень та призначення протипаразитарної терапії. Крім того, засіб від глистів для котів обовʼязково потрібно використати перед вакцинацією.

Зоомагазин Petomnia пропонує велике різноманіття якісних та максимально ефективних глистогінних засобів та інших зоотоварів від відомих виробників, які завоювали довіру у всьому світі. В каталозі магазину пропонуються замінники молока, лікувальні таблетки, сухі та вологі корми, а також інша продукція, без якої складно уявити догляд за домашнім улюбленцем. Менеджери інтернет-магазину проконсультують з будь-яких питань, допоможуть підібрати найкращу харчову добавку для покращення апетиту або шерсті, засіб від глистів для котів та інші товари, які потрібні для ідеального самопочуття тваринки.

Купити засоби від глистів для кішок у зоомагазині Petomnia

Засіб від глистів для котів представлений великим різноманіттям у магазині Petomnia. В каталозі можна знайти виключно якісні препарати, замовити які можна онлайн через сайт або звернувшись до менеджерів інтернет-магазину будь-яким зручним способом. Обираючи наш зоомагазин, абсолютно всі клієнти отримують доступ до:

  • професійних консультацій з будь-яких питань, повʼязаних з запропонованою продукцією та її замовленням;
  • великого асортименту зоотоварів;
  • швидкої доставки по Україні;
  • зручних способів замовлення продукції;
  • гарантій якості зоотоварів;
  • зручних та безпечних способів оплати замовлення.

Придбати засіб від глистів для котів можна максимально швидко через сайт. Для цього потрібно обрати найкращий препарат, додати його до кошику та завершити оформлення замовлення відповідно до інструкцій сайту. Обовʼязково потрібно зазначити персональні та контактні дані замовника або пройти авторизацію у власному кабінеті.

Для зручності власників тварин замовити зоотовари можна також в «один клік». Для цього необхідно в спеціальному полі вказати контактні дані, за допомогою яких менеджери Petomnia звʼяжуться для погодження особливостей та умов замовлення, тонкощів доставки замовленої продукції.

Дуже часто власникам котів та собак складно обрати найкращий засіб для профілактики гельмінтозу, тому менеджери нашого зоомагазину з радістю проконсультують з особливостей та складу продукції, допоможуть підібрати найефективніший препарат з врахуванням потреб тваринки та тонкощів прийому.

Асортимент інтернет-магазину систематично збільшується та оновлюється, що дозволяє Petomnia пропонувати власним клієнтам тільки високоякісну продукцію від відомих виробників. На сайті можна замовити як новинки, так і перевірені часом зоотовари для зміцнення імунітету, догляду за домашнім улюбленцем, додавання різноманіття в дозвілля хвостатика.

Якщо Ви в пошуку ефективного глистогінного препарату або таблеток для профілактики гельмінтозу за помірною ціною, звертайтеся до зоомагазину Petomnia. Обирайте продукцію через сайт або за допомогою менеджерів інтернет-магазину. Наш магазин став надійним партнером для багатьох власників домашніх улюбленців України, пропонуючи якісні зоотовари і максимально швидку доставку у будь-яке українське місто.

Petomnia допоможе правильно піклуватися про котів та підтримувати їхнє здоровʼя в ідеальному стані!

Поделиться