До статей

Про котів

01 листопада 2023

Інструменти для видалення шерсті котів
Інструменти для видалення шерсті котів

Інструменти для видалення шерсті котів

Завели пухнастика, а тепер не знаєте, як позбавитися від шерсті, яка літає по всьому дому? Тоді ви вірно завітали на сайт зоомагазину Petomnia! В католозі нашого магазину є дуже багато інструментів для видалення шерсті котів та інших засобів по догляду за хутром. Всі зоотовари мають належні сертифікати. Можете бути впевнені, що вони не зашкодять вашому хатньому улюбленцю, якщо обирати їх правильно. У цьому вам допоможуть кваліфіковані консультанти інтернет магазину Petomnia. Вони підкажуть, які саме товари та лікувальні засоби стануть в нагоді по догляду за вашою твариною.

Мало завести пухнастика - за ним доведеться ретельно доглядати, вакцинувати та своєчасно вичісувати. Лише тоді він буде здоровим, мати гарний апетит, а ви щасливі. На сайті є різні добавки, замінники звичайних сухих кормів, інструменти для видалення шерсті, препарати по догляду за шкірою від провідних виробників. Без цих обов’язкових витрат не обійтися. Чим довше шерсть домашнього улюбленця, тим ретельніше за нею потрібно доглядати. Можливо, знадобиться кілька спеціальних інструментів для видалення шерсті котів. Іноді їх застосовують по черзі, а іноді разом. Все залежить від стану хутра улюбленця.

Асортимент інструментів для видалення шерсті котів

За шорсткою котів в будь-якому випадку потрібно доглядати. Гігієнічні процедури дуже важливі, особливо для довгошерстих тварин. Якщо своєчасно вичісувати шерсть, вона не буде розлітатися по домівці, потрапляти у їжу або чиплятися до одягу. В інтернет магазині Petomnia є великий асортимент продукції, яка знадобиться котикам та цуценятам. Перш ніж вибрати щітку для котика і купити інструмент для видалення шерсті котів, слід визначитися з її призначенням. Адже вони бувають різні і у кожного свої характеристики. Те, що підійде однієї тварині, категорично протипоказане іншій. Все залежить від породи та розміру улюбленця.

Різновиди інструментів для видалення шерсті котів:

  • для котів з напівдовгою шерстю;
  • для короткошерстих;
  • для котів з довгою густою шорсткою.

Стан хутра теж важливий і його враховують при виборі інструмента для видалення шерсті котів. Якщо у пухнастика є дерматологічні захворювання, захворювання шкіри, не рекомендують розчісувати його. Слід позбутися проблеми, а потім робити доглядові процедури. 

Якщо є якісь сумніви щодо застосування та вибору інструментів для видалення шерсті, завжди краще порадитися з ветеринаром. Або хоча б подзвонити нашому консультанту. Він обов’язково відповість на всі запитання, порадить, який інструмент для видалення шерсті підійде вашому котові. Не варто купляти першу ліпшу щітку і вважати, що справа зроблена. Там можна зашкодити тварині та налякати її, назавжди відбити охоту до вичісування. Проводити доглядові процедури краще, коли пухнастик в доброму гуморі та правильно налаштований, щоб не відвернути його від вичісування. 

Найбільш популярні інструменти для видалення шерсті котів

Особливо популярні двосторонні щітки - з одного боку штучна або натуральна щетина, з іншого металеві зубці. Зазвичай їх кінці захищені пластиковими накладками. Завдяки інструменту для видалення шерсті котів можна доглядати за хатніми улюбленцями вдома. Якщо у щітки натуральна щетина, вона буде м’яко впливати на шкіру, вихованець не буде відчувати дискомфорту, а хутро не електризується.

Які є інструменти в каталозі магазину Petomnia:

  • фурмінатори;
  • двосторонні щітки;
  • силіконові та гумові щітки, які надіваються на руку;
  • масажні щітки.

За допомогою силіконових та гумових щіток вдається масажувати шкіру улюбленця. Коти обожнюють такі доглядові процедури. У випадку, коли шорстка відрізняється щільною густотою, плутається, потрібен фурмінатор. Він має дуже просту конструкцію: ергономічну ручку зі вбудованим металевим полотном. Зубці довгі і на кожному з них є мікро зазубрини. 

Фурмінатори мають різний розмір, який повинен відповідати розміру кота. Особливість фурмінатора у тому, що він дуже ефективно видаляє підшерстя. Вихованець при цьому не відчуває дискомфорту. Живі волоски він не зачіпає. Після процедури вичісування хутро котика виглядає гладеньким, блискучім, доглянутим і пишним. Достатньо проводити процедуру вичісування в період линьки двічі на тиждень, щоб ворски не літали по домівці та не осідали на меблях.

Класичні моделі фурмінаторів практичні і одночасно прості, їх зручно використовувати. Шерсть після процедури легко видаляється зі щітки - достатньо натиснути на кнопку. Є окремі різновиди для кошенят - вони вузькі і виконують свою работу акуратно. Термін експлуатації фурмінаторів дуже великий - не менше 10 років, якщо обрати якісного виробника. Перш ніж купити інстумент для видалення шерсті котів, потрібно ретельно вивчити його асортимент у каталозі магазину Petomnia. В нас представлені моделі лише від провідних виробників, які мають всі належні сертифікати.

Чому потрібно обов’язково купити інструмент для видалення шерсті котів

Навесні та восени коти більш інтенсивно линяють. Як і собаки. Вони позбавляються старої шерсті, обростають новою і тому дуже багато часу приділяють догляду за собою, лижуться. При цьому багато волосків потрапляє у шлунково-кишковий тракт, утворюються грудки, що загрожує у майбутньому проблемами зі здоров’ям пухнастика. Щоб цього уникнути, потрібно доглядати за хутром котика. Також інструменти для видалення шерсті котів зроблять їх доглянутими, красивими, позбавлять власників від необхідності щоденного прибирання та чистки меблів.

Господарі зобов’язані окрім регулярного купання постійно вичісувати домашніх тварин. Під час процедури відбувається наступне:

  • запобігається утворення ковтунів;
  • видаляються відмерлі волоски підшерстя;
  • массажується шкіра;
  • рівномірно розподіляється шкірний жир;
  • покращується кровообіг шкіри.

Всі ці моменти покращують стан домашнього улюбленця. Тому купити інструмент для видалення шерсті котів повинен кожен їх власник. Не варто розраховувати на те, що тварина сама все злиже і проблема зникне. Навпаки - можуть з’явитися інші проблеми з її здоров’ям. Завдяки регулярному причісуванню щіткою котяче хутро починає блищати, на дотик стає м’яким, а на вид доглянутим. Інструменти для видалення шерсті котів та їх використання допомагають налагодити контакт між улюбленцем та його господарем.

Купити інструменти для видалення шерсті котів у зоомагазині Petomnia

Якщо потрібно купити інструмент для видалення шерсті котів - це можна зробити онлайн, замовивши у зоомагазині Petomnia. Ми - унікальний заклад, тому що в нас працюють лише найкращі з ветеринарів та консультантів. Ми пропонуємо клієнтам не лише засоби по догляду за тваринами, а ще і сухі та вологі корма, таблетки, інші аксесуари для домашніх улюбленців. В магазині Petomnia великий асортимент годівниць, лікувальних препаратів, лежанок для котів та собак

Щоб вибрати хороші інструменти для видалення шерсті котів, достатньо зателефонувати одному з наших консультантів та задати йому відповідне питання. Він обов’язково проконсультує та допоможе з купівлею якісної продукції. Професіоналам слід довіряти та спиратися на їх поради при виборі доглядових засобів для хатніх улюбленців. Товари відправляють по Україні і вони потрапляють до замовника у період від 1 до 3 діб.

Поделиться